РЕЦЕПТИ: Три популярні домашні закуски до пива

Як правило, ми розповідаємо вам про способи замінити некорисні калорійні снеки більш здоровими альтернативами, але одним із винятків стане період проведення самого масштабного фестивалю для любителів пінногоОктоберфесту. Для святкування немає потреби їхати до Мюнхена, досить запастися улюбленим напоєм, хорошою компанією і декількома найпростішими і популярними снеками з пабів.

Пиво - РЕЦЕПТИ: Три популярні закуски до пива
Пиво

Прості брецели

Самим трудомістким рецептом зі списку є рецепт брецелів, але не хвилюйтеся, його ми теж значно спростили.
Для приготування брецелів необхідно розчинити цукор і дріжджі в теплій воді і додати до них суміш з борошна з сіллю. Ми вирішили доповнити класичну німецьку закуску італійськими добавкамиоливками, в’яленими томатами і сушеним розмарином. Їх ми кладемо на самому початку приготування разом з борошном.

Поєднавши дріжджовий розчин з борошном і добавками, замішуємо тісто.

Скачуємо з нього ковбаску діаметром близько 5 см. Нарізаємо ковбаску на 10 рівних порцій і замість того, щоб довго возитися з ліпленням крендельков, у вигляді яких ми і звикли їсти брецели, формуем з тіста прості кульки і залишаємо їх підійти на півгодини.

З плином часу ставимо на вогонь посуд з водою, а як тільки рідина дійде до кипіння, розводимо в ній небагато коричневого цукру та соди.

Обварюємо кульки в киплячому содовому розчині до спливання, близько хвилини, а потім перекладаємо на пергамент і ставимо випікатися в розігрітій до 230 градусів духовці 1315 хвилин або до зарум’янювання.

Цибулеві кільця

Друга закускасамий бюджетний пункт в меню будьякого пабуцибульні кільця. Наші будуть не тільки запиватися пивом, але і готуватися на його основі.

Наріжте цибулю кільцями товщиною близько 5 мм, поставте олію розігріватися і приступайте до пивної кляри. Для приготування останньої досить збити крижане пінне з борошном, щедрою порцією солі, сушеного чебрецю і меленої паприки.

Опускайте цибульні кільця в кляр за допомогою виделки, дайте надлишкам кляра стекти, а потім приступайте до обжарки закуски у фритюрі до зарум’янювання.

Сирні палички

Улюбленця багатьох ми приберегли на фінал: сирні палички ( або сирні кулькив хрусткій паніровці, які неодмінно слід подавати відразу ж після обжарювання.

Наріжте улюблений твердий сир брусочками, занурте брусочки в збите з молоком яйце і обваляйте в паніровці. Ми вибрали гостру паніровку з лаваша, яку готували для кабачків фрі.Після першого шару панірування повторно занурте палички в яйце і знову обваляйте в лавашній крихті. Повторне панирування – запорука того, що весь сирний брусок буде покритий рівномірно, а значить, розплавлений сир не витече назовні під час обсмаження.

Розігрійте олію, покладіть в неї палички і обсмажуйте не більше хвилини.

У результаті у нас виходить прекрасна пивна тарілка, до якої можна подати один (або не один) з наших трьох універсальних соусів або вибрати власного фаворита в якості діпа.

Домашні закуски до пива

Для брецелів

Інгредієнти:

  • 2 склянки (240 гборошна
  • 1 склянка (240 мл) води  1 чайна
  • ,ложка дріжджів;
  • ¼ склянки (45 г)  соди;
  • 1 чайна ложка цукрового піску;
  • ½ чайної ложки солі;
  •  1 столова ложка тростинного цукру;
  • ¼ склянки нарізаних оливок;
  • ¼ склянки нарізаних в’ялених томатів;
  • 1 чайна ложка сушеного розмарину.

Приготування

  1. Розведіть дріжджі і чайну ложку цукру в теплій воді і додайте в розчин борошно з сіллю. Слідом відправте розмарин, нарізані томати і оливки.
  2. Замісіть тісто.
  3. Скачайте тісто в ковбаску діаметром 5 см і наріжте на 10 рівних порцій. Кожну з порцій округліть і залиште підходити в теплі на півгодини.
  4. Коли брецели підійшли, ошпаріть їх в киплячому розчині соди і тростинного цукру близько хвилини, перекладіть на застелене пергаментом деко і випікайте при 230 градусах 1315 хвилин.

Для цибулевих кілець

Інгредієнти:

  • 2 цибулини середнього розміру;
  • 1 ½ склянки (180 г) борошна;
  • 1 ¼ склянки (300 мл) пива;
  • по 1 чайній ложці сушеного чебрецю і меленої паприки;
  • ½ чайної ложки солі;
  • олія для фритюру.

Приготування

  1. Поставте олію розігріватися.
  2. Наріжте цибулю на кільця товщиною в півсантиметра.
  3. Змішайте борошно зі спеціями і розведіть його пивом. Збийте кляр до зникнення борошняних грудочок.
  4. Занурте цибульні кільця в кляр, дайте надлишкам суміші стекти і опустіть все в розігріту олію. Обсмажуйте цибулю до зарум’янювання, приблизно по дві хвилини з кожного боку.

Для сирних паличок

Інгредієнти:

  • 250 г твердого сиру;
  •  1 склянка панірування;
  • 1 яйце;
  • 1 столова ложка молока;
  • олія для смаження.

Приготування

  1. Наріжте твердий сир брусочками і занурте кожен із них під збите з молоком яйце.
  2. Обваляйте сир в паніровці і обсмажте у фритюрі близько хвилини. Подавайте закуску гарячою.
Поширити
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *